DISCOBALL

Një orë që do na injektojë dëshirën për të kërcyer me muzikën e viteve 80 dhe 90. Një playlistë me këngët më të nxehta të epokës me shkëlqim, do bëjë topin e diskotekes të rrotullohet dhe ju të kerceni.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll