BREAKFAST

Kjo është një “Wake up call”! Bëhuni gati për “BREAKFAST”, emisioni që sjell me sarkazëm dhe humor shqetësime aktuale dhe sociale, por edhe informacione që ju duhen përgjatë gjithë ditës. Bashkëveprimi me audiencen përmes mediave sociale dhe telefonatave në studio, e bën këtë emision më të gjallë. “BREAKFAST” prezantohet nga dy personalitete positive, të cmendur për mikrofonin e radios dhe muzikën.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll