SPORTS INSIDE

Ky është i vetmi emision sportiv në radiot Shqiptare. Ne gjithmonë bëjmë gol në dhënie informacioni tek sportdashësit, duke sjellë gjithcka ndodh në fushë. Komentatorët më të mirë sportiv përcjellin kampionatet e futbollit brënda dhe jashtë vendit, gjithë sportet, përfshirë edhe thashethemet nga kjo botë.

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll