FUN DAY

Me Fatmën, çdo ditë është FUNDAY.
Çdo ditë ajo do t’ju bëjë shoqëri për 2 orë të plota, duke ofruar muzikën më të perzgjedhur, të
ftuarin më të vecantë dhe temat me aktuale nga bota e argëtimit, muzikës dhe modës.
Me mënyrën e saj unike, Fatma do t’ju marrë zemrën dhe nuk do ta lëshoje më!
Fun is IN!
E hënë – E premte 15:00-17:00

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll