3JAT

Doni të dini gjithcka nga aktualiteti, sociale dhe temat më “hot” të momentit? 
Këta 2 djem do të garantojnë që këto informacione ti merrni komplet ndryshe. Mateo dhe Rudi do ta sjellin informacionin plot humor, me batuta satirike dhe mënyrën e tyre gazmore. Tema ditore nga aktualiteti dhe te ftuar speciale do të jenë çdo ditë me 3Jat.

E hënë – E premte 19:00 - 20:00

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll