GEEK ROOM

Geek Room është emisioni i vetëm i kushtuar teknologjisë në televizionet shqiptare.
Gjithçka e lidhur me teknologjinë, lojrat, smartphone-et dhe paisjet më te reja do të vijnë nga Jonka cdo javë gjatë këtij emisioni.
Por në Geek Room do të informoheni edhe me historinë e gjigandëve më të suksesshëm teknologjik si edhe me krijimin e hapave të mëdhenj në këtë fushë.
Si janë realizuar filmat apo video klipet me efekte të vecanta? Këtë kuriozitet gjithashtu jua shuan Jonka cdo të enjte në 17:00
Rit: e shtunë 13:00 / e hënë 20:00

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll