Futja Vrapit Babi

Pas një dekade në television aktori David Hoobs vendos të japë dorheqjen e kthehet në një baba shtëpiak. Arsyeja! Bashkëshortja e tij dëshiron të rikthehet në karrierë. Shumë shpejt ai dhe tre fëmijët e tij e kuptojnë që të qënit baba në televizion është shumë më ndryshe nga jeta e përditshme. See Dad Run (Futja Vrapit Babi).

Ky serial kaq argëtues do t’ju mbajë shumë të përqëndruar përpara ekranit të IN!

E shtunë - 14:30
Ritransmetimi
E dielë - 19:00

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll