LIKE Shqip

Hitet me te reja por edhe ato me te degjuarat e sezonit vijne cdo dite ne nje playliste e gjitha e dedikuar muzikes me te mire shqiptare per tu permbyllur cdo te premte ne IN Tv dhe cdo te diele ne IN Radio 105.7 me nje top10 te perzgjedhur nga vete ju permes internetit.

 

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll