Gjëja e parë që shikon një mashkull te një femër në takimin e parë

Aug 10, 2016
Në takimin e parë, femrat dhe meshkujt janë në siklet, sepse nuk e dinë ende si do shkojë.
Meshkujve, instiktivisht sytë i shkojnë te gjoksi, kur takohen për herë të parë me një femër. Sipas MailOnline, ata i shikojnë femrat atje, pas 0.4 sekondave, pasi i kanë takuar. Thuhet se shumica e tyre përdorin syzet, që të mos kuptohet se ku saktësisht po i shikojnë.
 
Kjo gjë u vërtetua, pasi u një test me disa meshkuj, në momentin kur ata takonin një femër për herë të parë. Njërit prej tyre, e pa gjoksin e asaj që po dilte për 0.4 sekonda, ndërsa tjetri për 0.6 sekonda.
 
Femra, mos u përpiqni t’ja tërhiqni vëmendjen meshkujve, me gjëra të tjera, pasi ata mendjen te gjoksi e kanë.
 
 
 
radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll