Bjordi Mezini rrëfehet në IN Life: Nuk jam single!

Feb 06, 2016

Bjordi Mezini ishte i ftuari i radhës i rubrikës Man's Life në emisionin IN Life.

Bjordi është njohur nga publiku si një nga banorët e Big Brother dhe kjo famë vazhdon e ndjek akoma edhe sot. E ndjek apo e përndjek? Me sa duket Bjordi është paksa i bezdisur nga kjo gjë, diçka që shprehet qartazi gjatë intervistës. Ai tashmë është një regjizor dhe po merr përsipër projekte shumë interesante. Jeta e Bjordit po ecën për mirë, ndoshta edhe për faktin se ai nuk është më single. Pavarësisht se dyshonim edhe më parë prej postimeve në profilet e rrjeteve sociale të regjizorit, tashmë mendon vetë Bjordi që t’i kthejë dyshimet në një të vërtetë duke pohuar nga goja e tij që është në një lidhje. Urime çiftit dhe Bjordit në veçanti për projektet e ardhshme.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll