Zgjedhje 2017

  Gjoks apo vithe? Ja e preferuara e meshkujve

  Dec 14, 2016

  Meshkujt më në fund e kanë ndarë mendjen…

  Sipas një sondazhi të kryer në SHBA,  mbi 2,017 persona janë pyetur se çfarë forme trupi preferojnë apo cilat janë pjesët më tërheqëse të trupit sipas tyre. Nga përfundimi i sondazhit rezultoi se 48% e meshkujve heteroseksualë parapëlqejnë më së shumti femrat e kolme. Pjesa tjetër (24.1%) parapëlqyen femrat me linja mesatare, 22.4% ato me bel të hollë dhe vetëm 3.8% femrat me muskuj. Meshkujt të cilët zgjodhën femrat e kolme dhe me linja mesatare preferuan gjoksin e tyre mbi të pasmet. Megjithatë e vërteta është se të gjithë kanë preferenca të ndryshme…

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll