Zgjedhje 2017

  Vajza këto janë shenjat se ai ju pëlqen që në takimin e parë [FOTO]

  Jan 11, 2017

  Ndonjëherë në takimet e para, jo çdo gjë është e qartë…


  Nëse kërkoni të dini sa mirë po performoni dhe çdo gjë po shkon mirë, aq sa ai të ketë nisur t’iu pëlqejë vërtet, ja disa shenja që tregojnë se çdo gjë po shkon mirë:

   

  Si fillim ai erdhi në kohë…
  Korektesa është e rëndësishme! Nëse ai vlerëson kohën tuaj, është po aq entuziast sa ju.

  Nëse sjelljet e tij të sikletshme bëhën më të rehatshme dhe është më i qetë, atëhere gjërat po shkojnë në drejtimin e duhur.

  Bisedat tuaja nuk flasin vetëm për motin…por janë më të thella
  kjo do të thotë se në fakt atij i pëlqen të flasë me ju.

  Ai ju shikon në sy
  Jo vetëm që dukeni të mrekullueshme, por ai nuk ka asnjë arsye pse të vështrojë diku tjetër.

  Mban telefonin në xhep gjithë kohës
  përveç ndonjë telefonate të rëndësishme, disa “notifications” nga një grup ku bën pjesë, nëse ai nuk shpenzon shumë kohë në celular, ju jeni bërë prioritet për të.

  Ai është gjithë kohën duke buzëqeshur, çfarë mund të themi më shumë?

  Ai madje qesh me të madhe edhe me shakatë tuaja më të tmerrshme.

  Ai tashme eshte kaq afër jush sa nga moment në moment do ndani një puthje…
  Konsiderojeni këtë si një fitore. Urime!

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll