5 Arsye pse femrat e martuara tradhëtojnë me meshkuj më të rinj. Do habiteni!

Jan 11, 2017
Mesa duket ekspertët në bazë të studimeve të ndryshme kohët e fundit, kanë vënë re që edhe femrat e martuara tradhëtojnë më shumë me meshkuj më të rinj në moshë.
Intv.al shton se ka shumë arsye pse ndodh kjo gjë.
 
1. Vëmendja për intimitet
Pas martesës, femrat duan më shumë vëmendje përsa i përket pjesës intime. Meshkujt më të rinj në moshë, i kushtojnë më shumë rëndësi detajeve seksuale dhe femrat e martuara e duan këtë gjë. 
 
2. Nuk kanë eksperiencën e duhur seksuale
Një femër e martuar në shumicën e kohës, sipas intv.al ka më shumë eksperiencë seksuale. Fakti që këto meshkuj më të vegjël nuk e kanë eksperiencën, i tërheq më shumë, pasi ato mund të dominojnë në shtrat.
 
3. Nuk ka interes material nga ato
Intv.al shton se një femër e martuar nuk ka nevojë për paratë e një mashkulli më të ri në moshë. Ajo e ka jetesën e siguruar me martesën e saj dhe këtë mashkull e do më shumë për kënaqësi personale.
 
4. Kanë më shumë vetbesim
Një mashkull i ri në moshë, do i japë mundësinë që ajo të ketë më shumë besim te vetja e saj. Femrat e martuara , në krahasim me këta meshkujt janë më të realizuara  dhe si pasojë nuk ndihen keq.
 
5. Monotonia
Ndoshta monotonia e jetës martesore i bën këto femra të tradhëtojnë më meshkuj më të rinj. Rutina e përditshme, ndikon shumë për të shkuar drejt tradhëtisë. Kujdes!
 
Burimi: Metro
Përshtati: Anisa Bega
 
radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll