Zgjedhje 2017

  Parashikuesi italian shokon: Po vjen fundi i botës

  Jan 11, 2017

  Bora ka pushtuar të gjithë Evropën, dhe ky është një rrezik. Të paktën kështu është shprehur Matteo Tafurin i njohur si “Nostradamusi italian”.

  Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo do të sjellë fundin e botës. Media italiane shkruajnë se kjo zonë, nën pushtetin e borës, është një ngjarje e rrallë.

  Matteo Tafuri njihet si filozof dhe astrolog, që ka lindur më 8 gusht 1492 në Soleto dhe ka vdekur më 13 qershor 1582.

  Matteo Tafuri është i njohur për aftësitë e tij okulte dhe parashikuese.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll