Zgjedhje 2017

  Këto janë 6 gënjeshtrat që “mashtruesit” ju thonë pas ndarjes

  Jan 11, 2017

  Njerëzit zakonisht tronditen nga justifikimet që mashtruesit apo tradhëtarët përdorin për të dalë nga situata dhe pikërisht këto justifikime i bëjnë personat të cilëve u thuhet, mosbesues. Ndoshta ka ndërruar mendje, ndoshta thjesht nuk do që të largohet me ndonjë peng. Por këto janë 6 gënjeshtrat që mashtruesit ju thonë pas ndarjes:
  1- Nuk kisha qëllim të të lëndoja
  2- Nuk po përputheshim
  3- Më duhet kohë për të vendosur
  4- Të dashuroja shumë
  5- Dua të përpiqem të pajtohemi, por t’i nuk do të ma falësh
  6- Jam i pikëlluar për fundin e lidhjes tonë

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll