Zbuloni vendet që kanë më shumë beqarë në SHBA. Ekspertët japin alarmin!

Apr 07, 2017
Sipas Pew Research Center, normat e martesës në SHBA janë më të ulta që nga viti 1920, madje edhe me përfshirjen e çifteve të të njëjtit seks.
Në vitin 2013, vetëm 50.3% e amerikanëve të moshës 18 ose më të mëdhenj ishin të martuar. Por ku janë të gjithë njerëzit që jetojnë vetëm?! 
Duke përdorur të dhënat më të fundit, sipas intv.al janë gjetur shtetet me përqindjet më të larta të "kurrë nuk u martua" dhe "të divorcuar", pra njerëzit me përqindjen më të lartë single. Ja shtetet:
 
1-OREGON
Popullsia: 3.970.000
Single: 42.4%
2-COLORADO
Popullsia: 5.36 milion
Single: 42.5%
Colorado ka shumë  vende të bukura për të bërë aventura, kështu që kjo i intrigon më shumë njerëzit të mos vendosin për një lidhje.
3-VERMONT
Popullsia: 626.562
Single: 42.6%
4-OHIO
Popullsia: 11.59 milion
Single: 42.8%
Rock dhe Roll Hall of Fame është një nga atraksionet më të lartë  të këtij shteti. 
5-FLORIDA
Popullsia: 19.89 milion 
Single: 43.4%
Ky shtet njihet për plazhet fantastike dhe festat e çmendura. Sipas intv.al këtu mundësia për të gjetur njerëz singëll është më e madhe.
6-NEW  YORK
Popullsia: 19.75 milion
Single: 46.1%
NEW  York City ka një nga popullsitë më të dendura, edhe pse ky nuk është vendi më e lirë për të jetuar.Jeta e ngarkuar  me punë ka bërë që njerëzit të mos mendojnë për një lidhje. 
7-Rhode Island
Popullsia: 1.06 milion 
Single: 46.4%
Shteti i vogël merr vendin e parë për përqindjen më të lartë të njerëzve që nuk kanë krijuar një lidhje, për shkak të përqendrimit të lartë të kolegjeve. 
8-CALIFORNIA
Popullsia: 38.8 milion 
Single: 45.6%
Kalifornia  ka më shumë  njerëz singëll në SHBA dhe ofron gjithçka nga plazhet me diell e deri te malet me borë.
9-MISSISSIPPI
Popullsia: 2.99 milion
Single: 44.3%
Njihet si një vend me një  gjelbërim të madh, ku  bëhen piknikë të shumtë.  
Burimi: MSN
Përshtati: Anisa Bega
radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll