Dhuratat ideale për njerëzit e shenjës së dashit dhe demit. Zbulojini!

Apr 21, 2017
Kur bëhet fjalë për  të bërë dhurata njerëzit janë në dilemë.
Intv.al  ju sjell disa ide çfarë dhurate duhet t’i bëni shenjës së dashit dhe demit, nëse disa prej tyre bëjnë pjesë te njerëzit tuaj të dashur.
 
Dashit:
1. Bizhuteri
Njerëzit e shenjës së dashit, i pëlqejnë bizhuteritë jo të ngarkuara. Ata kanë shumë shije dhe bizhutë i duan të zgjedhura. Nëse dëshironi, kjo mund të jetë një ide për dhurata për to.
2. Biletë në ndonjë aktivitet sportiv
Ekspertët thonë se njerëzit e shenjës së dashit  preferojnë  aktivitetet sportive. Kjo është një mundësi për t’i surprizuar. Intv.al  shton se shenja e dashit pëlqen edhe veshjet sportive gjithashtu.
3. Gjërat elektronike
Personat që i përkasin kësaj shenje, i pëlqejnë gjërat elektronike, sidomos nëse janë të fundit.  Psh: një iPhone,  ndonjë lojë  interesante online etj. Zgjidhni njërën prej tyre dhe do i gëzoni me këtë dhuratë.
Demi:
1. Komplete për kuzhinën
Njerëzit e kësaj shenje, pra demit sipas intv.al e adhurojnë kuzhinën. Një komplet me pjata, libër kuzhine, pra çdo gjë që ka të bëjë me të, do e pëlqenin si dhuratë. Demat njihen si njerëz që dashurojnë ushqimin e mirë.
2. Biletë koncerti muzikor
Demat njihen për dashurinë që kanë ndaj artit. Një biletë koncerti muzikor do ishte një dhuratë ideale për një dem.
3. Kupon për të bërë masazh ose SPA
Demat njihen si ndër shenjat që pëlqejnë rehatinë dhe e shijojnë jetën shumë. Një dhuratë e tillë do ishte zgjidhje e mirë.
Burimi: Always Astrology
Përshtati: Anisa Bega
 
radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll