Zgjedhje 2017

  Pas 5 vajzave bëhet me djalë, reagimi i babait në sallën e operacionit është i paçmueshëm [VIDEO]

  Apr 21, 2017

  Reagimi i tij do ju shkrijë së qeshuri!

  Babait të pesë vajzave i është kërkuar që të “qetësohet” dhe të “ulet diku” pas reagimit të tij shumë qesharak pas lindjes së djalit të parë. Pas plot pesë vajzash, Kennedy Zarour më në fund goditi në shenjë dhe u bë baba i një djali. Ai nuk i përmban dot emocionet dhe lumturinë duke bërtitur nga gëzimi në sallën e operacionit. Ulet, ngrihet, vë duart në kokë, lëviz para-prapa dhe thjesht nuk e kontrollon dot veten. Do thonim që është e kuptueshme...

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll