Zgjedhje 2017

  I merr telefonin të fejuarit dhe shokohet nga ajo që gjen. Ja detajet... [FOTO]

  Apr 21, 2017

  Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.

  I tillë ishte edhe ky rast, me vajzen e fejuar që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në whatsapp të partnerit të saj. Mesa duket disa meshkuj hiqen si beqarë kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera. Ky është teksti i “hapur” që na ka mbërritur sot në redaksinë e intv.al

  msg_te_fejuarit.jpeg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll