Vajza! Këto janë të brendshmet që “çmendin” të gjithë meshkujt! [FOTO]

May 09, 2017

Kur vjen puna te të brendshmet, gratë kanë preferencat e tyre pasi kanë një pafundësi zgjedhjesh. Por duke qenë se të luajnë një rol shumë të rëndësishëm në  rritjen e pasionit në jetën seksuale në çift, ato përpiqen që të  tregojnë kujdes të madh në blerjen e tyre , duke u ndikuar shumë jo vetëm në shijet personale, por edhe në shijet e partnerit.

Të pyetur në lidhje më këtë çështje, shumë meshkuj kanë treguar preferencat e tyre, ndoshta edhe duke imagjinuar pak më shumë seç duhet.

Megjithatë  shumica ishte pro të brendshmeve me bazë rrjetë e me sa më pak dekore dhe ekzagjerime .

Nëse doni të impresiononi partnerin tuaj në takimin e radhës, bëni mirë të vishni një nga modelet e mëposhtme të të brendshmeve.

brend7.jpg

bren4.jpg

brends4.jpg

brens1.jpg

brendsh.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll