Gruaja kap mat mesazhet e burrit me dashnoren, shoqen e ngushtë të saj [FOTO]

May 19, 2017

Shokohet gruaja, i kap mesazhet burrit me dashnoren, që ishte shoqja e saj e ngushtë…

I kishte premtuar dashnores se do ndahej nga gruaja, dashnorja kishte shpresa se do ndahej edhe pse kishte shoqe gruan e tij, por ai e mashtronte vazhdimisht. Gruaja kap mesazhet dhe mbetet e shokuar dhe solli këto foto në redaksinë e IN Tv.

1.jpg

2.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll