Femrat mund të bëjnë për vetë çdo mashkull në vetëm një ORË. Ja çfarë thotë ekspertja e seksit

Aug 08, 2017

A po ju thotë vagina juaj po?

Sipas ekspertes daneze të seksit, Louise Mazanti, femrat mund të bëjnë për vete një mashkull në vetëm një orë. Kjo në sajë të “forcës së vaginës”.
Ajo shpjegon se femrat duhet të “dëgjojnë” vaginën e tyre për të arritur atë që duan. Por si mund “të dëgjosh” vaginën?

Pyet veten çfarë kërkon vërtet
Louise rekomandon se femrat duhet të mendojnë nëse vërtet duan të joshin mashkullin që kërkojnë. Ajo shpejgon se dallimi mes meshkujve dhe femrave është se të parët janë më të vendosur kurse femrat tentojnë të lëkunden me mendimet e tyre.

Çfarë thotë vagina jote?
Edhe pse një femër mund të jetë e fiksuar pas një mashkulli, kjo nuk do të thotë se trupi I saj është gjithashtu. “Nëse vagina juaj thotë po atëherë shkoni me të dhe nëse thotë jo, pranojeni ashtu. Kjo e bën atë të lumtur”, thekson ajo.

Përfytyroni eksperiencën dhe ndjeni ndjesitë e lidhura me fantazinë
Lousie thotë se femrat duhet të injorojnë “skenaret porno” dhe të fantazojnë lirshëm se çfarë duan në shtrat. Ajo shton gjithashtu se femrat duhet të lidhen më tepër me nevojat e vaginës dhe partnerët për ta bërë seksin më të kënaqshëm.

Shkoni drejt mashkullit që kërkoni dhe jepini mundësinë vaginës tuaj të kontrollojë lëvizjet e trupit
Louise beson se mënyra si femrat e mbajnë veten rreth një mashkulli të caktuar mund të ketë një impakt të madh në joshjen e tij.
Herën tjetër që doni të arrini qëllimin tuaj bëjini vetes këto pyetje: “Çfarë dua? Çfarë pëlqej? Çfarë dëshiroj? Më pas lëreni trupin të flasë” .

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll