Zbuloni çfarë thotë për personalitetin tuaj mënyra si flini

Aug 11, 2017

Mund t’ju duket si e parwndwsishme por mënyra se si flini tregon shumw pwr personalitetin tuaj.  Këto janë 4 pozicionet e përbashkëta që zgjedhim për të fjetur.

Mund t’i lexoni më poshtë se çfarë thuhet për secilin pozicion:

1.Nëse flini me shpinë me të dy krahët të mbështetura në anë të trupit, ju karakterizoheni nga vetëpërmbajtja, jeni të qetë dhe të rezervuar.

2.Nëse flini të mbledhur ose ndryshe në pozicionin fetus, ju jeni njerëz të vështirë nga jashtë por shumë të ndjeshëm

 3.Nëse jeni duke fjetur të kthyer mbrapsht me duart nën jastëk nënkupton që ju jeni një person i hapur, social, i ngrohtë dhe mikpritës.

 4.Nëse ju  pëlqen të përqafosh jastëkun gjatë gjumit. Është një shenjë se ju jeni një person i besuar, ndonjëherë edhe shumë i hapur.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll