Djema! Nëse vajza bën këto 10 veprime, do bini në dashuri me të marrëzisht!

Aug 15, 2017

Të gjithë mendoni se pranvera është stina e dashurisë dhe vera e aventurave por gaboheni rëndë. Ah, si dashurohet gjatë verës, mjafton të dini se si të bëni partnerin ose partneren që të bie në dashuri me ju. Sigurisht që këshillat janë të shumta, por ne të intv.al ju sjellim 10 më të rëndësishmet.

Ja 10 veprimet të vajzave që do ta bëjnë atë të bjerë më shumë në dashuri me ju

1-Kur e bëni të qeshë.

2-Kur ju zë gjumi në shpatullën e tij.

3-Kur i dhuroni mbrapsht një nga bluzat e tij.

4-Kur ai zgjohet pranë jush dhe kupton sa me fat është.

5-Dita e parë që shpenzoni në shtrat së bashku.

6-Kur nuk arrin të të shohë pas një periudhe të gjate kohe.

7-Kur i mundësoni një orgazmë mahnitëse.

8-Kur jeni aty për atë atëhere kur ajo ka nevojë.

9-Një përqafim pas një "lufte të ashpër".

10-Një nga ato "ditët perfekte të çifteve".

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll