Nuk ju kthen përgjigje menjëherë?! Ja çfarë do të thotë!

Aug 16, 2017

Përveç “seen”, një tjetër “sëmundje” është vonesa e kthimit të mesazheve. Për arsye të ndryshme ose jo, jo të gjithë kthejmë përgjigje shpejt. Nëse e keni pyetur veten se çfarë do të thotë kur ai merr kohë për të kthyer përgjigje, ne e kemi të përmbledhur në këtë artikull se çdo të thotë koha që ai merr për t’ju përgjigjur mesazhit

• Nëse ai ju kthen përgjigje menjëherë
Ai është shumë i dhënë pas teje dhe ju jeni prioriteti i tij.

• Nëse ai të kthen përgjigje pas disa minutash
Kjo është standartja e njerëzve që rrinë në shtëpi dhe presin disa minuta të kalojnë, në mënyrë që të tjerët të mendojnë se ai është person i rëndësishëm dhe që ka shumë punë për të bërë.

• Nëse ai të kthen përgjigje një orë më vonë
Njerëzit që nuk duan të kthejnë përgjigje zakonisht shkruajnë shumë vonë, ose të tjerët që thjesht duan të kenë një shkëputje të vogël.

• Nëse të kthen përgjigje ditën tjetër
Ky mesazh mund të duket shumë i çuditshëm dhe në të njëjtën kohë shumë alarmant. Njerëzit ose janë shumë të zënë ose nuk duan t’ju kushtojnë rëndësi. Ndodh pa problem.

• Nëse të kthen përgjigje disa ditë më vonë
Kjo është me të vërtetë e çuditshme pasi çdo njeri rri në telefon 24 në 24. Prandaj ai ose dëshiron të bëjë ‘’tipin’’ ose nuk ka fare interes në ty

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll