Çmenduri! Vë në rrezik jetën e vajzës së tij me këto “sfida” dhe i filmon, gjykata e dënon me burg

Aug 17, 2017

Ka shumë mënyra për të mësuar fëmijët se si të jenë të sigurt, por një prind në Rusi ka shkuar deri në ekstreme duke vënë në rrezik jetën e vajzës së tij dhe këto momente i ka filmuar. Veprimet e tij të rrezikshme nuk mund mos merrnin vëmendjen e publikut dhe policisë gjithashtu.

31-vjeçari, Roman Afanasyev, nga Siberia do t’i kalojë 3 vitet të jetës së tij në burg tashmë pasi ka mbajtur vajzën e tij jashtë dritares së makinës dhe e ka kthyer me kokë poshtë nga një ndërtesë shumë e lartë. Ai ka postuar foton në rrjetet sociale dhe ka shkruar “shiko botën nga një kënd ndryshe”, ndërkohë që në një video tjetër teksa ngiste BMË-në e tij, mbante vajzën me një dorë jashtë dritares. Kur ai u përball me hetuesit për veprimet e tij, ai kishte mohuar se kishte vënë në rrezik vajzën e tij dhe gjithashtu gënjeu duke thënë se po mbante një kukull.

Por pas investigimeve doli rezultati që ai po gënjente dhe u dënua me 3-vite burg, plotësisht të merituara. 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll