Nuk falin dashuri! Njerëzit me këtë shenjë horoskopi janë më të ftohtë se të tjerët

Aug 19, 2017

Shenja juaj është një nga shenjat më intelektuale në të gjithë Zodiakun.

Në asnjë mënyrë "Ujoret" nuk mund të qëndroni pranë njerëzve të ngathët dhe thashethemexhi duke folur për ndarjen më të fundit në showbiz por jeni më shumë për të diskutuar rreth “Problemeve më të mëdha të ditës” pasi pëlqeni të flisni rreth gjërave për të cilat ia vlen.

Mirëpo kur vjen puna te emocionet, e gjitha kjo energji intelektuale ju bën më të ftohtë dhe të tjerët e dallojnë kur shkëputeni nga ta ose kur nuk keni ndjenja.

Si ta rregulloni këtë? Duke u treguar të hapur për të dëgjuar se si partnerët shprehin ndjenjat e tyre, duke u hapur me ta, duke komunikuar më shumë dhe pse jo të jeni më vizionar kur bëhet fjalë për dashuri. Të tjerët kanë nevojë për dashurinë tuaj. 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll