Ja pse duhet të flini me çorape veshur

Dec 25, 2016

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se sa i rëndësishëm është gjumi për shëndetin dhe mirëqenien tonë. Prandaj, me qëllim që ta mbani shëndetin të mirë, janë disa gjëra të ndryshme të cilat duhet t’i bëni.

Ndër këto gjëra përfshihet edhe mbathja e çorapeve gjatë kohës që flini, sado e çuditshme që mund t’ju duket, kjo është tejet efektive. Fjetja me çorape mbathur do t’ju mundësojë gjumë më të mirë sepse i ngrohin këmbët dhe enët e gjakut, gjë e cila bën që truri të informohet se është koha për të fjetur.

Rrjedhimisht, zmadhimi i enëve të gjakut në këmbë ju çon ju që të flini shumë më shpejt, shkruan telegrafi. Përndryshe, është dëshmuar edhe shkencërisht se mbathja e çorapeve gjatë aktit, e përmirëson edhe jetën seksuale. Në fakt, femrat që i mbajnë mbathur çorapet gjatë seksit janë më të prira të përjetojnë orgazëm.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll