Zgjedhje 2017

  Tani mund të ndryshoni ngjyrën e syve pa përdorur lente. Ja sa kushton operacioni [VIDEO]

  Jan 04, 2017

  Kirurgët mund të ndryshojnë njëherë e përgjithmonë ngjyrën tyaj të syve, pa qënë nevoja e përdorimit të lenteve.

  Proçedura është ende ilegale në SHBA, kështuqë pacientët duhet të largohen nga vendi për të pasur një ndërhyrje të tillë. Ngjyra e syrit ndryshohet nga një implant që vendoset drejtpërdrejt në irisin e syrit. Kjo proçedurë kushton 8.000 dollarë.
  Të gjithë pacientët janë të lirë të zgjedhin vetë ngjyrën e syrit, e cila varion nga gri, blu e hapur dhe amber. Megjithatë ekziston mundësi që jo çdo gjë të shkojë mirë duke shkaktuar kështu edhe humbje të shikimit, pasi kjo është ende një risi për shkencën. A do ia vlente vërtet një ndërhyrje e tillë vëtëm për ndryshimin e ngjyrës natyrale të syrit tuaj?

   

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll