Al Pacino, Robert De Niro dhe Leo Di Caprio, zgjedhja e vitit e regjisorit Martin Scorceze në këto filma [FOTO]

Dec 21, 2016

“The Irishman “ do të jetë projekti kinematografik i radhës që do të bashkojë për herë të parë 2 aktorët legjendarë, Al Pacino dhe Robert De Niro.

Regjisori Martin Scorcese ka bërë këtë zgjedhje duke risjellë në vëmëndjen e publikut këta aktorë duke u përballur kështu  me sfidën e tij  të radhës.

Al Pacino dhe Robert De Niro do të vijnë të transformuar në versionin më të ri të tyre.

533127.jpg

Por Scorcese nuk ndalet me kaq pasi në vazhdim sjell projektin tjetër me titull “The Devil In the White City” ku protagonist kryesor do të jetë Leo Di Caprio në rolin e Holmes.  

Si duket Martin Scorcese e ka të siguruar suksesin e këtyre dy filmave, ende pa u shfaqur. 

martin-scorsese-buzz-de-niro-and-039-the-irishman-039-dicaprio-and-039-the-devil-039_1482253412.jpeg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll