10 filmat më të mirë për Krishtlindje sipas IN [VIDEO]

Dec 21, 2016

Erdhi koha ta merrni shtruar!

Festa e Halloween-it ka kohë që ka mbaruar, ajo e Pavarësisë duket sikur s’ka ndodhur ndonjëherë dhe ndërkohë ju jeni duke kontrolluar llogarinë bankare për të paguar qeranë, autobuzin, avionin, jeni duke i kërkuar shefit tuaj për disa ditë më shumë pushim dhe mes tyre po vrisni mendjen çfarë dhuratash t’ju blini të dashurve tuaj. Ja pse ndonjëherë festat e fundvitit janë një stres i vërtetë! Por ne e kemi zgjidhjen, si thoni për t’u mbështjellë në shtrat, të hapni kompjuterin dhe të zgjidhni një nga këto filma (ose të gjitha) që të ndjeni më shumë atmosferën e ngrohtë të festave? Ja 10 filmat më të mirë sipas intv.al që do ju kujtojnë sa bukur është kur vjen Krishtlindja dhe viti i ri!

 

The Nightmare Before Christmas

 

Four Christmases

 

Home Alone

 

Love, actually

 

The Holiday

 

Elf

 

How Grinch stole the Christmas

 

Krampus

 

Scrooged

 

Bad Santa

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll