“Sex and the City 3”, vjen gjatë verës në kinema [FOTO]

Dec 28, 2016

Seriali tepër i ndjekur  “Sex and the City” pasi dha lajmin e mirë për të gjithë fansat për vazhdimin e tij,  sjell lajmin tjetër që tregon edhe kohën kur do të shfaqet në kinema.

Kështu, aventurat e Sex and the City 3” do të mund t’i shihni në kinema  gjatë verës. Kapitulli i tretë i serisë më të dashur televizive rikthehet në kinema pasi është nënshkruar  unanimisht  kontrata mes katër aktoreve  të cilat janë dakord për skenarin e filmit.

Edhe pse pas 6 vite e gjysëm nga filmi i fundit, aktoren Sarah Jessica Parket, e cila nuk ishte dakord me të gjithë skenarin, dhe ishte shprehur skeptike për një ribashkim ku personazhet do të shfaqeshin  më të pjekur.

 “Sex and the City 3”, do të fillojë që  verën e ardhshme, me episodin e ri “Divorce”.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll