La La Land vendos rekord për Golden Globes Awards të fituara nga një film [VIDEO]

Jan 11, 2017

Komedia muzikale “La La Land” me aktorët Emma Stone dhe  Ryan Gosling, ka thyer një rekord të ri me numrin e çmimeve të fituara në “Golden Globes Awards”. Ai ka fituar plot shtatë çmime të tilla  duke rrëmbyer çdo çmim ku ishte nominuar duke përfshirë komedinë ose musicalin më të mirë, skenarin dhe regjinë më të mirë, gjithashtu rezultatin dhe këngën më të mirë.
Me protagonistë Ryan Gosling dhe Emma Stone, La La Land” tregon historinë e një pianisti Jazzi dhe një aspiranteje për aktore, të cilët po ndjekin ëndrrat e tyre drejt famës në Los Angeles.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll