Përgatituni për "Pitch Perfect 3" me trailer-in e ri [VIDEO]

Jun 26, 2017

Trailer-i zyrtar i filmit “Pitch Perfect 3” ka mbërritur dhe nuk është aspak zhgënjyes. Nga copëzat e shkurtra të këngëve të reja dhe disa detaje të vogla rreth personazheve, duket se këtë dhjetor do argëtohemi pa masë.

Kjo vetëm nga kapleja e Rebel Wilson me sloganin “Bëjeni Amerikën të hajnë sërish”...

gallery-1498386217-eat-again.jpg

...dhe deri tek shfaqja për herë të parë e Ruby Rose në këtë komedi.

gallery-1498385699-ruby-rose.jpg

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll