Trailer-i i “The Greatest Showman” lidh Zac Efron me Zendaya [VIDEO]

Jun 29, 2017

Kishte ardhur koha!

Trailer për filmin biografik “The Greatest Showman” i ka të gjitha: numra kërcimi, momente romantike, një Zac Efron të goditur dhe Zendaya mbi një lisharse. Ajo që mungon janë dialogjet nga personazhet femra. Përveç Michelle Williams dhe Zendaya, ajo që flet më tepër është në fakt zëri i këngëtares në sfond.

Siç do e kuptoni edhe nga klipi më poshtë, The Greatest Showman është më shumë se themeluesi i cirkut. Në fund të trailerit ai na tregon sesi u shpik shoëbiz-i. filmi pritet të dalë në kinëma në ditën e Krishtlindjes.

Deri atëhere hidhini një sy si duket Zendaya!

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll