Një listë filmash që jo çdokush mund t'i kuptojë

Aug 30, 2017

Gjatë viteve, qindra filma janë bërë kult në mesin e të dashuruarve pas kinemasë, të cilët janë në kërkim të subjekteve komplekse intelektuale dhe filozofike.

Bright Side ka përzgjedhur 16 filma të fundit të këtij lloji. Hidhini një sy, ndoshta mund të përfundoni duke i përfshirë në listën tuaj të filmave më të preferuar të kinemasë.

The Imitation Game

imitationgame.jpg

The Girl on the Train (2016)

hero_Girl-on-the-Train-2016-2.JPG

Now You See Me (2013)

screen_shot_now_you_see_me_2_-_official_trailer_.jpg

The Judge (2014 )

judge.jpg

Prisoners (2013)

prisoners-2013-movie-franklin-birch-alex-jones-keller-dover-torture-scene-bathroom-hugh-jackman-terrance-howard-paul-dano.jpg

The Big Short

2015-12-17-1450313508-1136690-thebigshortstevecarellryangosling.jpg

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

peregrins-gallery9-gallery-image.jpg

Kingsman: The Secret Service

kingsman-the-secret-service-1920.jpg

The Best Offer

the-best-offer-main-review.jpg

Mr. Holmes

Mr-Holmes.png

En Man Som Heter Ove

EnManSomHeterOve_800b.jpg

American Hustle

3022901-poster-p-1-from-perms-to-toupees-how-seventies-style-big-hair-defines-american-hustle-characters.jpg

Time Lapse

562fa9b0b8dac.jpg

Limitless

Sin_Limites_Limitless_Movie.0.0.jpg

Inferno

inferno-movie-tom-hanks.jpg

The Accountant

the-accountant-ben-affleck1.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll