DiCaprion së shpejti mund ta shohim në rolin e Jockerit...

Sep 04, 2017

Kohët e fundit në Holywood qarkullojnë fjalë se aktori që do luajë rolin e Jockerit do jetë DiCaprio.

Duke u bazuar  në informacionet e kompanisë Warner Bros, Leonardo DiCaprion kësaj here do e shohim në rol negativ.

Megjithatë, asgjë nuk është bërë ende zyrtare, por ne shpresojmë për një bashkëpunim tjetër mes  DiCaprios dhe Scorseses sepse padyshim që do jetë diçka fantastike. 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll