Angleina Jolie konfirmon vazhdimin e filmit "Maleficent"

Sep 06, 2017

Angelina Jolie ka shpenzuar vitet e fundit prapa kamerës duke u përqëndruar në jetën e saj private, por ajo do të kthehet përsëri në ekran për vazhdimin e filmit "Maleficent" të Disney.

Duke folur në Festivalin e Filmit në Telluride, aktorja konfirmoi lajmin me shpresën se ka për të qënë spektakolare.
"Ne kemi punuar me skenarin dhe ky do të jetë një vazhdim vërtet i fortë," tha ajo. Nuk ende nëse Elle Fanning do të jetë rolin e saj si Princesha Aurora, ose Brenton Thwaites si Prince Phillip.

"Kur e ndiej se është koha që unë të kthehem në punë, do të kthehem në punë," tha ajo. "Këto kohë kam qënë e zënë me përgjegjësitë e familjes".

Puna më e fundit e Jolie si regjisore ishte filmi Netflix "First They Killed My Father", i cili do të transmetohet më 15 shtator.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll