Ja si do të ishte "This Is What We Came For" në vitet 80' [VIDEO]

Jan 08, 2017

Emocionuese...


Kënga e Ririt dhe Calvin Harris, “This Is What We Came For” ka vetëm një vit që është publikuar, por e keni menduar ndonjëherë si do të ishte ajo para tre dekadave? Sipas Billboard, një artist që është mjeshtër i remikseve, Saint-Laurent (siç njihet në YouTube”), postoi këtë video, këngën e së cilës e ktheu nga një version dance në një baladë të viteve 80’, si dhe vetë Rihanna-n në klip. Ka gjithashtu edhe një kitarë solo, pasi ç’kuptim do të kishte një baladë e viteve 80’ pa një të tillë?

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll