Më në fund! Lana Del Rey dhe The Weeknd sjellin këngën "Lust for Life" [VIDEO]

Apr 20, 2017

Dashuri me dëgjim të parë!

Me ardhjen e albumit të saj të katërt, Lana dhe The Weeknd sjellin një copëz tjetër të tij të quajtur si vetë albumi, “Lust for Life”.  Kënga është shkruar gjithashtu nga The Weeknd dhe vetë ajo. Zërat  e tyre  dhe atmosfera që të falin janë në harmoni perfekte.  Nuk na ngelet tjetër veçse ta dëgjojmë dhe ridhëgjojmë, derisa të kemi edhe një klip të saj.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll