Zgjedhje 2017

  Çfarë kuptimi ka fotoja artistike e këngës së Katy Perry [FOTO]

  Apr 27, 2017

  Nga t’ia nisim…


  Kemi një pyetje të shpejtë: E keni idene çfarë po ndodh këtu?!
  Me sa duket, Katy Perry ka lajmëruar për singëllin e re “Bon Appétit” (“Ju bëftë mirë”) nëpërmjet kësaj fotoje artistike në bashkëpunim me Migos, që del më 28 Prill (këtë të premte).

  C-XhzaJUQAA48yI.jpg

  Koka e saj e servirur në një pjatë me fruta dhe duart e Migos në anë na bëjnë të pyesim:
  Pse pikërisht koka e saj aty?
  A është Migos gati për ta ngrënë atë?
  Dhe më e rëndësishmja, si do të tingëllojë (hmm, shijojë)? Na ngelet veç të presim edhe pak.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll