The Killers sjellin klipin e “The Man”, Brandon Flowers në rolin e 5 personazheve [VIDEO]

Jun 29, 2017

Dhe ju tregon se kush është “Burri”!

Lideri i grupit “The Killers”, Brandon Flowers për dhuntitë e tij të shumta. Një prej tyre? Është i parezistueshëm! Këtë e tregon dhe vetë klipi ku shohim qartë 5 lloje meshkujsh të portretizuar nga vetë ai që duken të suksesshëm dhe të pamposhtur, por që në realitet janë të dështuar.

Singëlli  funky është i pari nga albumi i tyre i ardhshëm, titulluar “Wonderful, Wonderful”. Me kaq sa kemi parë, jemi të sigurt që do jetë një album që nuk do harrohet lehtë.

Ndërkohë shijoni klipin!

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll