Dua Lipa për "New Rules": Klipi më i mirë që kam bërë ndonjëherë! [VIDEO]

Jul 07, 2017

Nëse e thotë ajo...

Sigurisht që ka të drejtë, edhe pse ne na pëlqen çdo klip i saj. 

Megjithatë ka diçka të veçantë në këtë klip. Një kast vetëm me femra, një hotel veror me ngjyra dhe atmosferë të viteve 60' (apo 80'?) si në ato filmat amerikanë dhe kalimi nga personazhi kryesor që ishte ajo, tek një vajzë tjetër. Kjo ndoshta pasi kuptoi që duhej të zbatonte "rregullat e reja" dhe të mos i telefononte atij djalit që mesa duket i ka thyer zemrën. Sido që të jetë, kërcimi mbi pishinë është pjesa jonë e preferuar. Shijojeni edhe ju klipin më poshtë.

"New Rules" është pjesë e albumit të saj të vetëtitulluar Dua Luipa.

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll