"Dynabeat" i Jain, një klip plot me ngjyra dhe energji [VIDEO]

Jul 11, 2017

Përgatituni të kërceni!


Këngëtarja frnaceze (por që këndon gjithmonë në anglisht), Jain, ka sjellë klipin e këngës “Dynabeat”, pjesë e albumit më të fundit “Zanaka”.

 

“Dynabeat” është një këngë që të bën të ndihesh mirë me një prekje retro në stil duke e transmetuar këtë edhe në klip. Duket sikur Jain të çon në një udhëtim nëpër Azi pa e kuptuar as vetë. Çfarë klipi!!!

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll