Zgjedhje 2017

  Njihuni me meshkujt që mbrojnë Kidën [FOTO]

  Aug 08, 2016

  Kida nuk është asnjëherë vetëm dhe këtu nuk po flasim për fansat por për meshkujt që e mbrojnë atë.

  Edhe pse këngëtarja në çdo koncert është e shoqëruar nga menaxheri i saj dhe disa pjesëtarë të On Records, janë disa persona të veçantë që mbrojnë shpatullat e këngëtares. Ata janë bodygardët  Panther  të cilët e bëjnë Kidën të ndihet e sigurtë nëpër koncerte dhe jo vetëm...

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll