Zgjedhje 2017

  Kujt i dedikohet kjo darkë speciale e Bleonës? [FOTO]

  Nov 17, 2016

  Ashtu siç edhe e ka pohuar vetë, Bleona është gjatë gjithë kohës e angazhuar dhe në lëvizje.

  Por  më në fund ka lënë për pak udhëtimet e shumta dhe i ka kushtuar kohë familjes së saj. Ajo ka darkuar bashkë me prindërit në një restorant ku është vënë re mungesa e vëllait të këngëtares. Një dolli mes familjes, ndoshta ishte një ndër kënaqësitë që i mungonte prej kohësh  Bleonës të cilën e presin sërish angazhimet e radhës. 

  bleona.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll