Zgjedhje 2017

  Shihni si kanë qenë Bleona, Elvana, Nora, Dafina e shumë të tjera në fillimet e tyre...

  Nov 24, 2016

  Përgatiti Kelvi Kadilli

  Per shumë artistë shqiptarë rruga drejt suksesit nuk ka qenë edhe aq e shkurtër. Ok, suksesi është fjalë e madhe por keni mundësi të shihni sesi kanë evoluar disa nga emrat më të njohur të muzikës në vendin tonë. Hidhini një sy insertit më poshtë dhe shihni sesi ka nisur karrierën Bleona, Elvana, Genta, Dafina dhe shumë të tjerë!

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll