Zgjedhje 2017

  Kylie dhe Tyga i kthejnë pushimet në një shfaqje publike porno! [FOTO]

  Jan 05, 2017

  Nuk është hera e parë që Tyga kap të pasmet e Kylie në publik, por kjo është hera e parë që na duket si një film porno!

  Ndoshta për faktin se herët e tjera bukuroshja 19 vjeçare nuk kishte kaq pak rroba në trup. Vetëm një lëvizje fare e vogël mga reperi 27 vjeçar dhe e gjitha kjo mund të shndërrohej në një skenë për vetëm të rritur, në rast se nuk konsiderohet që tani e tillë. Afeksioni në publik nuk është diçka e re për dyshen e njohur të spektaklit, por sa vjen dhe intensifikohet më shumë. Duket se dashuria i rritet dita-ditës Tyga-s, i cili thjesht nuk i mban dot duart larg të dashurës së tij. Dhe Kylie nuk na krijon përshtypjen sikur e ka proble... Do t’u thonim të merrnin një dhomë, por jemi të bindur që e kanë bërë tashmë.

  tygas1.jpg

  tygas2.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll