Nuk do ta besoni si janë transformuar të pasmet e Kylie për 3 vjet! [FOTO]

Jan 05, 2017

Nuk do ta njihnit nëse nuk do ju thonim që është Kylie!

Është e mhanitshme se ç’mund të bëjnë 3 vjet për një person. Njeriu mund të ndryshojë shumë, të zbukurohet, të bëhet i suksesshëm dhe...t’i rriten të pasmet! Të paktën ky është rasti i Kylie Jenner, e cila ka parë asetin e saj ikonë të transformohet tërësisht për vetëm 3 vjet. Natyrisht që flasim për të pasmet, të cilat janë kthyer në shenjën dalluese të klanit Kardashian-Jenner. Tani, e dimë që shumë gjëra mund të ndodhin në tranzicionin e adoleshencës (kujtojmë se sot Kylie është vetëm 19 vjeç dhe i bie që fotot t’i ketë bërë kur ishte 16), por kjo është vërtetë për të shqyer sytë. Kjo pasi nuk ka asnjë lidhje ndërmjet të pasmeve që ka sot Kylie me ato të vitit 2014. Edhe pse 3 vite nuk janë pak, nuk na duket se është thjesht dora e nënës natyrë tek hiret e motrës së vogël Jenner. Dhe sa do palestër të mund të bëjë, përsëri duket e pamundur që t’ia dalë të trefishojë të pasmet vetëm në mënyrë biologjike. Basti jonë? Implante silikoni natyrisht, por të realizuara në mënyrë perfekte. Mjafton të shikosh diferencën ndërmjet fotove.

kyliby.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll