Zgjedhje 2017

  Roza Lati mbaron emisionin, por më pas i çudit të gjithë me atë që bën [VIDEO]

  Jan 11, 2017

  Asaj i pëlqen të luajë me vëmëndjen e njerëzve dhe këtë ka bërë edhe sot pasi mbaroi emisionin.

  Ju e dini tashmë që Roza Lati  ju shoqëron çdo mëngjes me emisionin e  saj në radio dhe njëkohësisht edhe në televizion. Por si duket modetaroja këtë mëngjes nuk e ka dëgjuar zilën e zgjimit dhe duke u bërë  vonë për në punë, nuk ka patur kohë as të ndërrohet. Ajo u paraqit ashtu siç nuk do ta kishte menduar askush, e veshur me rrobdeshambër! Por nuk mbaron me kaq.  Çudia ndodh pasi Roza del nga televizioni dhe ka dalë e veshur po ashtu nëpër rrugët e Tiranës, madje edhe duke bërë blerjet e dits në market. Rezultati? E merrni vetë me mend. 

  Mbas programi... une dhe Ajola @aiolalaska Fituesja e "Tu si que Vales!" #HangoverShow

  A video posted by Roza Lati © (@roza_lati) on

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll